Χαλκιδική: Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι – Έχασε τη ζωή του 19χρονος

Σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της Δευτέρας (19/8) σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι ΧαλκιδικήςΈνας 19χρονος έχασε τη ζωή του όταν το παιχνίδι στο οποίο επέβαινε, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έσπασε και εκσφενδονίστηκε στο έδαφος.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, ο νεαρός κατέληξε πριν προλάβει καν το ασθενοφόρο να φτάσει στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 19χρονος ήταν πάνω στο παιχνίδι – ένα από αυτά με τα κουβούκλια που στριφογυρνούν πολύ γρήγορα – μαζί με τον αδελφό του που τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά όταν τα δυο παιδιά βρέθηκαν στο έδαφος. 

Η οικογένεια του νεαρού έκανε διακοπές στην περιοχή, ενώ όταν έγινε το τραγικό συμβάν βρίσκονταν στο σημείο, τόσο η μητέρα όσο και τα αδέρφια του.

Έχει συλληφθεί ο υπεύθυνος του λούνα παρκ αλλά δεν έχει εντοπιστεί ο χειριστής του μηχανήματος.

Εμφανώς σοκαρισμένος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο newsit.gr πως «το παιδί ήταν πάνω στο παιχνίδι. Ξαφνικά ακούστηκε ένα μπαμ και πετάχτηκε. Ήταν και άλλος κόσμος πάνω. Πρέπει να τραυματίστηκαν άλλα δύο άτομα αλλά όχι σοβαρά. Αυτή η εικόνα του παιδιού με έχει σοκάρει. Και όταν έχεις δικά σου παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο. Τα δικά μου παιδιά περίμεναν να ανέβουν και τα τράβηξα μόλις το είδα».
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί